Bungalow La Palma?

Royal La Palma heeft 19 bungalows met 29 aanbiedingen individueel voor u beoordeeld. Onze eerlijke, no-nonsense informatie vereenvoudigt uw keuze voor een La Palma bungalow bij een betrouwbare (ANVR/SGR) aanbieder.

La Palma is het groenste eiland van de Canarische eilanden, dat vooral bezocht wordt door natuurliefhebbers en minder geschikt is voor een zon-, zee, strandvakantie. Lees meer over La Palma

Actieve filters:

Filter 19 resultaten

Bungalow Los Dos Caminos ⭐️⭐️⭐️

Tijarafe | Bungalow

7 (Goed)

Het lijkt dat mensen die zich in alle stilte in de bergen willen terugtrekken in een oud huis met een schitterende tuin met vruchtbomen, hiertoe de mogelijkheid hebben bij Bungalow Los Dos Caminos, waar het ook mogelijk zou zijn om Nederlandse televisiezenders te ontvangen en via WiFi te internetten.

Bekijk de detailpagina van Los Dos Caminos

Voor deze accommodatie zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar.

Toon meer info

Bungalow Las Cercas ⭐️⭐️

El Paso | Bungalow

7 (Goed)

Het lijkt dat natuurliefhebbers aan Villas Las Cercas (voorheen Casa Jedey) een goed onderkomen hebben, niet alleen vanwege de ligging van de vier vrijstaande villa’s, maar ook door een sfeervolle inrichting, een royaal zwembad en riant terras.

Bekijk de detailpagina van Las Cercas

Voor deze accommodatie zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar.

Toon meer info

Bungalow La Cancelita ⭐️⭐️⭐️⭐️

Todoque | Bungalow

6.7 (Fijn)

Het lijkt dat u voor een sfeervol, knus en warm verblijf op een rustige plek in de bergen terecht kunt in Bungalow La Cancelita dat lijkt te beschikken over een zwembad en één accommodatie met een eigen bad, en gerund lijkt te worden door een humorvolle, gastvrije en behulpzame eigenaresse.

Bekijk de detailpagina van La Cancelita

Aanbieder Verzorging Dagen Prijs v.a.
Eliza Was Here Logies 5 €120

Toon meer info

Bestemming

Verblijf

Voorkeur

Beoordeling

Sterren

Prijsklasse

Faciliteiten

Kamerfaciliteiten

Afstand strand

Afstand centrum

Aanbieder

Hotelketen