Royal La Palma Menu

Puerto Naos

Puerto Naos is uitgegroeid tot een groot toeristendorp aan de westkust van La Palma. Door de beschermde ligging is de temperatuur hier vrijwel altijd aangenaam.

Tijdens de bouwwoede van de jaren zeventig van de vorige eeuw is Puerto Naos van klein vissersdorp uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristenplaatsen van het eiland. Aan de noordkant van het strand ligt de oude dorpskern rond de kleine haven. Puerto Naos ligt ten zuiden van Tanzacorte, een andere toeristische kustplaats.

Playa de Puerto Naos

Langs het zeshonderd meter lange strand van de Puerto Naos loopt een promenade met fraaie palmen en hibiscussen. Rond het zwarte lavastand zijn appartementencomplexen met meerdere verdiepingen gebouwd, die architectonisch niet door iedereen gewaardeerd worden. Aan winkels, café-bars, (vis)restaurants en gezellige tapasbars is geen gebrek. Een bruisend nachtleven heeft Puerto Naos echter niet.

Foto’s van Puerto Naos

Populaire accommodaties in Puerto Naos

Bekijk alle 11 accommodaties in Puerto Naos

Ligging

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royallapalma.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn.