Royal La Palma Menu

Garafía

De gemeente Garafía behoort tot de mooiste wandelgebieden van La Palma en dit is mede te danken aan de drakenbomen en windmolens die het gebied kenmerken.

De hoofdplaats in Garafía is Santo Domingo de Garafía. Hier bevindt zich een kerk met een prachtig altaarstuk. Behalve de kerk kunt u in het plaatsje een etnografisch museum bezoeken. Hier leert u meer over Garafía, haar geschiedenis, de mensen en de plaatselijke gebruiken. U krijgt onder andere informatie over het plattelandsleven in de omgeving. Nadat u het museum heeft bezocht is het een aanrader om een wandeling door deze prachtige streek te maken. Vanuit het dorp Las Tricias vertrekt de zogenoemde Dream Paths wandeling. Tijdens deze wandeling ontdekt u het prachtige boerenlandschap met amandel- en sinaasappelboomgaarden, ziet u van dichtbij de bijzondere drakenbomen en windmolens en verkent u de Buracas grotten waar de Guanchen, de oorspronkelijke bewoners van het eiland, vroeger leefden.

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royallapalma.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn.