Nachtleven op La Palma

La Palma heeft een rustig en overzichtelijk uitgaansleven. In de badplaatsen speelt het zich grotendeels in bars en cafés af. Discotheken zijn vooral in Los Llanos de Aridane te vinden.

Discotheken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het uitgaansleven op La Palma richt zich vooral op cafés en bars. Het aantal discotheken is beperkt. Zelfs in de hoofdstad Santa Cruz is geen uitgebreid aanbod. De toeristenplaats Los Cancajos heeft een enkele discotheek. Het meest uigebreide nachtleven is te vinden in Los Llanos de Aridane. Hier zijn diverse discobars en een discotheek.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Bars en cafés

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

La Palma is geen ideale vakantiebestemming voor mensen die graag feesten tot in de late uurtjes. In de toeristische plaatsen zijn wel bars en cafés waar op terrassen tot laat in de avond wat gedronken kan worden. Ook in de hoofdstad Santa Cruz is dit waar het 'nachtleven' zich toe beperkt. In de zomer worden op de pleinen optredens verzorgd waarbij het publiek tot diep in de nacht op de nabijgelegen terrassen blijft hangen. Een uitbundiger nachtleven met een grotere verscheidenheid aan bars en cafés treft u aan in Los Llanos de Aridane.