Ontspanning op La Palma

Al dan niet door de verschillende natuurparken wandelend genieten van de schoonheid van het eiland is op La Palma de grootste bron van ontspanning.

Winkelen

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Een echt winkelparadijs is La Palma niet; grote winkelketens of warenhuizen ontbreken. Boodschappen doet u vooral in kleine levensmiddelen-, kleding- en souvenirzaken. Deze liggen in ruime mate langs de boulevards van de bekende toeristenplaatsen als Puerto Naos en Los Cancajos. In Los Llanos de Aridane en hoofdstad Santa Cruz is het aanbod het meest divers. Onder andere in Vila de Mazo, Puntagorda, Los Llanos de Aridane en Santa Cruz de la Palma worden markten gehouden waar u plaatselijk verbouwde groenten en fruit kunt kopen en andere lokaal geproduceerde goederen als schilderijen, borduur- en aardewerk.

Wellness

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Direct aan de rotsachtige kust van Fuencaliente ligt Hotel La Palma Princess Teneguía Princess & Spa dat een uitgebreid wellnessprogramma aanbiedt.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wandeltochten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

La Palma is een eiland dat zich door een uitgebreid netwerk van wandelpaden bij uitstek leent voor lange wandeltochten door mooie gebieden. Zowel de beginnende als de gevorderde wandelaar kunnen aan hun trekken komen. Het landschap zorgt ervoor dat aan een stevige klim vaak niet kan worden ontkomen. Wandelaars moeten vooral wanneer zij zich op grote hoogten begeven, bedacht zijn op onverwacht koude weersomstandigheden. Stevig schoeisel en extra kleding behoren tot de standaard uitrusting. Tevens wordt dringend geadviseerd niet van de aangegeven paden af te wijken en risicovolle wandelroutes niet alleen te bewandelen. Meer informatie over wandelen op La Palma vindt u hier.